Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sport 8” un plus de stimulen

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat abdomen Body-Solid (GAB350)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

890 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Efectuati in mod cel mai eficient exercitiile de abdomen, indiferent de nivelul de conditie fizica! Noul aparat GAB350 ajuta la antrenarea perfecta a abdomenului, deoarece prin folosirea discurilor puteti creste sau reduce efortul in timpul exercitiilor. Discurile de greutati care se vad pe poza nu sunt incluse in pretul aparatului pentru abdomen.

Aparat abdomen Body-Solid (GAB350)

Efectuati in mod cel mai eficient exercitiile de abdomen, indiferent de nivelul de conditie fizica! Noul aparat GAB350 ajuta la antrenarea perfecta a abdomenului, deoarece prin folosirea discurilor puteti creste sau reduce efortul in timpul exercitiilor. Aveti probleme cu efectuarea unei serii de exercitii de abdomen, in timp ce ati folosit doar greutatea corporala proprie ca si balanta? Pur si simplu puneti greutatile pe suportul de discuri care se afla in partea din spate al aparatului ca sa fie un ajutor in timpul antrenamentului! Discurile de greutati care se vad pe poza nu sunt incluse in pretul aparatului de abdomen.

Datorita scaunului extra gros si durabil de marca DuraFirm? ridicarile vor fi nu numai confortabile dar si eficiente. S-a terminat perioada in care trebuia sa faceti exercitii de abdomen pe podeaua rece si dura. Faceti ca exercitiile de abdomen sa fie mai eficiente, mai confortabile si mai excitante cu ajutorul aparatului de abdomen Body-Solid GAB350!

Specificatii:
Datorita designului revolutionar si unic asezarea respectiv iesirea din aparat sa fie cat mai usoara
Incredibil de eficient in antrenarea regiunii totale a abdomenului
Scaun reglabil, bara cilindrica (cu 4 pozitii ajustabile), respectiv suport pentru picioare, care este potrivita pentru orice mod de folosire
Prin pozitionarea si sprijinirea zonei inferioare a spatelui, aparatul ofera un sentiment de confort maxim pentru utilizator
Pentru un antrenament mai eficient si pentru un efort mai mare, aparatul poate fi dotat cu discuri de greutati

Garantie: garantie pe viata

Dimensiuni (IxLxL): I: 109 cm x L: 165 cm x L: 69 cm

Greutate aparat: 37 kg
Link: GAB350 descriere cu fotografie (limba engleza)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura